蘇浙小學、幼兒幼稚園暨國際班
Kiangsu & Chekiang Primary School, Kindergarten and Nursery
主頁

最新消息

學校簡介 校長的話 學校設施 教育網址 KCPS Mail 家教會PTA 國際班KCIS

第二十五週各級網上主題教學視頻

K1

第二十五週K1級網上主題教學視頻(2020年2月19日)
「1.K1-音樂律動-洗手絹」及「2.K1-故事-不愛運動的小白鶴」(Google雲端硬碟下載)

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Week 25 K1 English Interactive Videos and Activities (18th February 2020)
K1 English Interactive Videos and Activities Outline (Download)
K1 English Interactive Videos and Activities Materials (Download from Google Drive)

K2

第二十五週K2級網上主題教學視頻(2020年2月19日)
「1.K2-故事-小蝌蚪找媽媽」及「2.K2-線描畫」(Google雲端硬碟下載)

Week 25 K2 English Interactive Videos and Activities (18th February 2020)
K2 English Interactive Videos and Activities Outline (Download)
K2 English Interactive Videos and Activities Materials (Download from Google Drive)

K3

第二十五週K3級網上主題教學視頻(2020年2月19日)
「1.K3-情緒活動-快樂-擔心」及「2.K3-唐詩欣賞-詠柳」(Google雲端硬碟下載)

Week 25 K3 English Interactive Videos and Activities (18th February 2020)
K3 English Interactive Videos and Activities Outline (Download)
K3 English Interactive Videos and Activities Materials (Download from Google Drive)

Copyright by Kiangsu & Chekiang Primary School (Nursery, Kindergarten, Primary & Int'l Section) 2000